אם ספרתי נכון (כי כבר מזמן איבדתי את זה), מזה כבר חודש וחצי שאנחנו נתונים תחת שליטתו של וירוס אימתני שעושה בנו שמות מכל הסוגים ולא בוחל באמצעים- הוא מבודד אותנו חברתית וגם מגבש אותנו משפחתית- גרעינית, הוא מבטל כמעט כל צורך בצרכנות, אבל מוציא מאיתנו לא מעט יצירתיות, הוא מחולל משברים עמוקים בכל כך הרבה תחומים, משאיר את כולנו עם חרדה קיומית ועם ימבה סימני שאלה ובאותה נשימה גם עושה הרבה טוב לכדור ולחי ולצומח שעליו, שמתחילים להתאושש טיפונת מהוירוס האנושי שביומיום ובמצב שגרה מאיים לא פעם על הקיום שלהם עצמם.
**
אנחנו לגמרי מרגישים את זה. בכל פעם שאנחנו יוצאים לעשות סיבוב בשדה שליד הבית ובכלל, בכל פעם שאנחנו יוצאים מהבית- נעים לנו יותר לנשום אוויר נקי, יש המון פרפרים מסביבנו והפריחה פשוט משגעת!!
איזה כיף זה, נכון?
לא מובן מאליו.

הדפסי פרחים בהשראת האביב
כך יצא, שבאחד מטיולי השדה היומיים שלנו, החלטנו לעשות משהו עם כל הצבע הזה.
קטפנו לנו כמה פרחים- לא מוגנים כמובן ובאותה הזדמנות ווידאנו שאנחנו מכירים את כולם, ובדקנו בגוגל לגבי אלה שלא.
כשחזרנו הביתה התיישבנו ליצור מהם הדפסים!
את הפרחים עצמם ריכזנו במרכז השולחן וכדי להתחיל לעבוד, כל אחד קיבל- דף לבן, פטיש ומשטח עץ , כדי להגן על השולחן שעליו יוצרים (גם קרש חיתוך יעשה טוב את העבודה).
הנחנו על גבי הדף הלבן את הפרחים שרצינו להעביר את הדוגמא שלהם והתחלנו לדפוק בעדינות על עלי הכותרת שלהם.
בזהירות עם הפטיש, כן?
ככה, הצבע של הפרחים פשוט עובר לדף עצמו ויוצר מעין הדפס.
הנה, תראו את תום-
והתוצאה?
כמה פשוטה ככה יפה.
אחרי כמה ניסיונות, תום וגיל ביקשו שאכתוב לכם שהפרחים שהכי הצליח להם איתם הם אלו שבצבעי סגול וצהוב.
יש משהו בדבריהם.
אני שומרת את כ-ל מה שיצא, חלק מההדפסים ייתלו בבית, חלק ישמשו אותנו ככרטיסי ברכה שנצרף למתנות.
♥♥♥
שולחת כיף מרפק וירטואלי ונקי מחיידקים לכולכם ואיחולי יצירה פרחונית ונעימה ואם יצא לכם לנסות בבית, שתפו אותי- הכי אשמח לראות את היצירות שלכם!
בינתיים, מוזמנים למצוא עוד כמה רעיונות לפעילויות ויצירה עם הילדודס בימי קורונה ובכלל בפוסט הזה.
מקסים!
אהבתיאהבתי
כמה קסם!! אהבתי, תודה!
אהבתיאהבתי